Strada Kitchen and Bar

Od otvaranja 2012 godine, Strada Kitchen and Bar postao je deo urbanog okruženja Beograda – mesto poslovnih ručkova, polazna tačka večernjih izlazaka, mesto susreta prijatelja i poznanika.

Od samog početka s ciljem postavljanja svetskih standarda u gastronomiji s visoko kvalitetnim lokalnim namirnicama, stvorili smo jasno prepoznatljivu fuziju različitih internacionalnih kulinarskih iskustava izmešanih s lepezom lokalnih kulturnih gastro uticaja oblikovanih prirodnim bogatstvima.

Strada Kitchen and Bar predstavlja klasičnu crossover kuhinju koja pruža jedinstveno gurmansko iskustvo. Restoran ostaje veran početnoj ideji da kroz svoj intimni svet neprestano prezentuje beskrajne mogućnosti gastronomije.

Unutrašnjost restorana odiše opuštenim i modernim tonovima i svojim kapacitetom od 90 mesta čini savršeno mesto za uživanje, a u toplijim danima naš restoran krasi i bašta kapaciteta 120 mesta.

Strada Kitchen and Bar

Strada Kitchen and Bar

Želja nam je ugostiti Vas – bilo na brzom ručku, opuštenoj večeri, čaši vina s nogu ili na nekom specijalnom događanju u našoj organizaciji
Dobrodošli

Strada Kitchen and Bar

Ljubav prema hrani

Naš jelovnik se bazira na aromama i ukusima internacionalne kuhinje s mediteranskim dodirima. Pročišćeni i jasni ukusi, prezentovani na prirodnim teksturama, zaštitni su kulinarski pečat šefa kuhinje, Jovice Jovičića.
Svojom poznatom harizmom, od dolaska u restoran, Jovica Jovičić nastavio je uspešno razvijati fabriku kulinarskih ideja nastalih pod brendom Strada Kitchen & Bar.

S dubokom povezanošću s naturalnim, šef kuhinje Jovica Jovičić gradi vizionarsku priču koja je u potpunosti ogoljena od klasičnih ideja stola te pokreće znatiželju i istinsko poštovanje. Hranu oblikuje na sasvim drugačiji, ali prepoznatljiv način uz verovanje kako se ljubav stvara i ostaje na nepcima.

Svaka od namirnica priča priču pretočenu u poeziju ukusa uz melodiju mirisa pripremljenih s puno ljubavi, koju osećate i kojoj se divite u vašem omiljenom jelu.

Dobrodošli

Poput jelovnika, i naša vinska karta se konstantno nadograđuje te odražava odabir najboljeg na tržištu s velikom ponudom kvalitetnih vina koja će zaokružiti vaše gastromonsko iskustvo u našem restoranu.

Strada Kitchen & Bar je prava gastronomska oaza gde u miru i opuštajućoj atmosferi možete ispijati kafice uz razgovore sa prijateljima, ručati ili proslaviti neke od vama bitnih trenutaka u životu, a stručno osoblje restorana odgovoriće na najzahtevnije želje gostiju.